top of page
  • Writer's pictureINFINITY BAZENI

IMITACIJA KERAMIKE - izgleda kao keramika, a nije!

Updated: Nov 27, 2018

RENOLIT Alkorplan CERAMICS - liner za oblogu inspiriran mozaikom u 4 boje.RENOLIT ALKORPLAN CERAMICS je ojačana membrana s reljefom i izgledom keramičkog mozaika inspiriranog grčkom mitologijom. Neophodno deblji od tradicionalne membrane kako bi se postigla olakšanje, RENOLIT ALKORPLAN CERAMICS je jedan od najpoželjnijih, nepropusnih i trajnih obloga na tržištu.


Četiri modela uzimaju imena od 4 drevna grčka božanstva:

📷

Božica mudrosti i izvora svega znanja: magična, pjesnička i tajanstvena. Ova lososna tonirana obloga možda je najsofisticiraniji, u potpuno inovativnoj boji u svijetu bazena, nudi prikaz nježne tirkizne plave boje u vodi.

📷

Božica razuma i zaštitnica Atene, grada okupana u Sredozemnom moru u kojem je ova obloga bila nadahnuta, intenzivna plava, tako topla, tako duboka, pa tako i naša. Atena daje vodu neusporediv sjaj i suptilnost.

📷

Srebrna krilata božica mjeseca: privukla je srca klasičnih pjesnika i zasljepljuje se u bazenima koji ga imaju. Selene, s bijelim lunarnim završetkom osvojit će one koji promatraju svoje nebeske vode, bistre poput neba na ljetnom danu.

📷

Nimfe koja je dala ime vulkanu gdje su zrake Zeusa, Boga svih bogova, krivotvorene. Ova podstava je suzdržana i

elegantno, čineći bazene spektakularnim i veličanstvenim, prikladnim za boga.


izvor: http://www.alkorplan.info/ceramics/192 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page