top of page
  • Writer's pictureINFINITY BAZENI

IMITACIJA KERAMIKE - izgleda kao keramika, a nije!

Updated: Nov 27, 2018

RENOLIT Alkorplan CERAMICS - liner za oblogu inspiriran mozaikom u 4 boje.RENOLIT ALKORPLAN CERAMICS je ojačana membrana s reljefom i izgledom keramičkog mozaika inspiriranog grčkom mitologijom. Neophodno deblji od tradicionalne membrane kako bi se postigla olakšanje, RENOLIT ALKORPLAN CERAMICS je jedan od najpoželjnijih, nepropusnih i trajnih obloga na tržištu.


Četiri modela uzimaju imena od 4 drevna grčka božanstva:

RENOLIT ALKOPRLAN KERAMIKA Sofia

Božica mudrosti i izvora svega znanja: magična, pjesnička i tajanstvena. Ova lososna tonirana obloga možda je najsofisticiraniji, u potpuno inovativnoj boji u svijetu bazena, nudi prikaz nježne tirkizne plave boje u vodi.

RENOLIT ALKORPLAN CERAMICS Atenea

Božica razuma i zaštitnica Atene, grada okupana u Sredozemnom moru u kojem je ova obloga bila nadahnuta, intenzivna plava, tako topla, tako duboka, pa tako i naša. Atena daje vodu neusporediv sjaj i suptilnost.

RENOLIT ALKORPLAN KERAMIKA Selene

Srebrna krilata božica mjeseca: privukla je srca klasičnih pjesnika i zasljepljuje se u bazenima koji ga imaju. Selene, s bijelim lunarnim završetkom osvojit će one koji promatraju svoje nebeske vode, bistre poput neba na ljetnom danu.

RENOLIT ALKORPLAN CERAMICS Etna

Nimfe koja je dala ime vulkanu gdje su zrake Zeusa, Boga svih bogova, krivotvorene. Ova podstava je suzdržana i

elegantno, čineći bazene spektakularnim i veličanstvenim, prikladnim za boga.


izvor: http://www.alkorplan.info/ceramics/146 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page