top of page

VRSTE BAZENA

KLASIČNI BETONSKI BAZENI

Klasičan način izrade armirano-betonske školjke bazena.

BAZENI PO SISTEMU ISOBLOK

Inovativni pristup izgradnji bazena

Bazeni po sistemu ISOBLOK® - sistem konstrukcije za armirano-betonske bazene sa duplom izolacijom stijenke (unutrašnja i vanjska izolacija) ISOBLOK je proizveden u skladu s europskim standardom EN13163, od polistirena visoke gustoće koji karakterizira lakoća, izvrstan toplinski kapacitet, otporan je na trulež, vodootporan, stabilan tijekom vremena i može izdržati nepromijenjene toplinske i mehaničke napore.

Blokovi omogućavaju lakše i brže konstruiranje bazenske školjke u odnosu na druge tradicionalne načine izrade bazena. Idealno za oblogu linerom zbog savršeno glatkih površina, za razliku od klasičnog betonskog bazena kada je potrebno dovesti površinu do visoke glatkoće, što zahtjeva dodatan rad, a time i višu cijenu.

Isoblok sustav se prilagođava svim željenim visinama i oblicima, ima smanjene troškove i instalira se u kratkom vremenu, gradilište ostaje čisto.

Formati su dostupni u dvije verzije: RAVNI Isoblok 300 KS za jednostavnije i linearne geometrijske oblike i zakrivljeni Isoblok 301 KS za bazene u slobodnom obliku.

bottom of page