top of page
  • Writer's pictureINFINITY BAZENI

Vodene atrakcije za još bolji bazen!

Updated: Nov 27, 2018

- Bazen je divan sam po sebi no uz kameni slap, LED RGB rasvjetu može postati još ljepše mjesto za odmor i zabavu.


- Ubrzan tempo života donosi sve veću potrebu za odmorom i opuštanjem, a u rastućem trendu wellnessa zaposleni se čovjek uslijed nedostatka vremena odlučuje sve više za opuštanje u vlastitom domu.





Dodatci za bazen

Kameni slap
RGB LED vodopad - 60, 90 cm
Hidromasažni sustavi

U cijene je uključena dobava i ugradnja dodataka.


Za ljepši doživljaj, opuštanje od napetosti, terapijske svrhe


U sklopu bazena mogu biti ugrađene vodene atrakcije kao što su: protustrujno plivanje, hidro i aero masaža, slapovi, gejziri, vodopadi.


Hidromasažom protiv stresa!

''Oslobađanje od stresa omogućuje sve veći izbor hidromasažne opreme, uz korištenje vode i zraka kao dvaju esencijalnih elemenata za postizanje hidromasažnog učinka. Stoga nema ništa neobičnog u razmišljanju da dostojna oprema vaše kupaonice nije luksuz već nešto dostupno i isplativo kroz kratko vrijeme.''


Navedimo samo neke od pozitivnih učinaka masaže. Naravno, isti tretman pomažu i kao prevencija:


poboljšava cirkulaciju i pomaže kod oticanja nogu


pomaže u borbi protiv celulita


oslobađa organizam od otrova

ublažava bolove u zglobovima

opušta tijelo nakon fizičkog napora

dubinski potiče i učvršćuje tkiva i mišiće

pomaže kod sportskih ozljeda.


Hidromasaža, osim što djeluje na uklanjanje glavobolje i napetosti, doprinosi osjećaju svježine i obnovljene energije. Stimulacija krvotoka i protoka limfe odvija se zahvaljujući djelovanjem mlaznica pod visokim tlakom smještenima ispod razine vode.


Blagotvorne mlaznice


📷Mlaznice svojim položajem i oblikom omogućuju masiranje upravo onih dijelova tijela koji su najviše izloženi stresu, na kojima je oslabljena cirkulacija i gdje se pojavljuje ukočenost tijela. Čini se da voda ima posebnu energiju pri otpuštanju stresa i pomlađivanju tijela. Općenito, toplina umiruje i omekšava tijelo, usporavajući aktivnost unutarnjih organa. Hladna, kao suprotnost, stimulirajuća, ubrzavajući unutarnju aktivnost.

Ukoliko osjećate napetost mišića ili stres, topli tuš ili kupka će vam prijati. Ako se osjećate umorno i pod pritiskom, možda biste trebali probati mlaki tuš ili kupku praćenu s kratkim, hladnim tušem za poticaj tijela i uma.

Voda također ima hidrostatički učinak. Daje osjećaj poput masaže, dok njezin mlaz prati vaše tijelo. Voda u toku stimulira receptore dodira na koži, pojačava cirkulaciju krvi te opušta napete mišiće.

Slične savjete o njezi tijela i očuvanju vitalnosti možete pročitati u najnovijem broju časopisa PRO Wellness.


Izvor: http://ordinacija.vecernji.hr/budi-lijepa/njega-tijela/hidromasazom-do-opustanja-tijela-i-duha/ (27.11.2108.)

221 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page