top of page
  • Writer's pictureINFINITY BAZENI

Kućni mini bazen, saune i relaksirajući interijeri dovode turiste

Updated: Nov 27, 2018



Izgradnja bazena za iznajmljivače:

povećajte popunjenost i produžite sezonu



„Uz velike i manje mlaznice za masažu te lako održavanje, riječ je o pravoj investiciji za fizičku i mentalnu dobrobit, a osim široke upotrebe u apartmanima i manjim hotelima, mini bazeni se vrlo često naručuju i u kontinentalnim urbanim sredinama.'' rekla je Gordana Barun iz Vodotehnike.
  • Zbog prenatrpanosti plaža, velikih vrućina i u najmanju ruku raznovrsnosti turističkog smještaja, u Hrvatskoj je u posljednje vrijeme sve više domaćih i inozemnih gostiju koji radije investiraju u do sada, netipične lokacije za zasluženo uživanje na godišnjem odmoru. Tako se u unutrašnjosti Hrvatske, posebice Dalmaciji i Istri, bilježi sve veća popunjenost luksuznog smještaja – naročito onog opremljenog bazenima, saunama i kvalitetno uređenim interijerima. Iznimna potražnja za takvim nekretninama koje, prema posljednjim podacima, iznajmljivačima produljuju sezonu za 6 do 10 tjedana, u konstantnom je porastu.„Kako ugradnja bazena podiže cijenu svake nekretnine sve je više i onih koji vlastiti dom žele urediti na ovakav način“,

  • Izvrsna investicija


  • U vremenu kad se na našoj obali gradi sve više turističkih objekata i sadržaja, svaka je prednost i dodatna atrakcija u ponudi apartmana, vila i kuća za odmor dobrodošla. Poznato je da goste posebno privlače bazeni koji estetski i sadržajno omogućuju podizanje kvalitete smještaja na viši nivo. Danas je bazen zapravo postao važan dio ponude svakog objekta za iznajmljivanje, pa čak i onih na moru. Gosti vole mogućnost odabira i ozračje luksuza, a upravo im to omogućuju bazeni.

Izvor:

https://www.slobodnadalmacija.hr/stil/prostorija/clanak/id/548700/kucni-mini-bazen-saune-i-relaksirajuci-interijeri-dovode-turiste , preuzeto 27.11.2018.

https://www.xn--iznajmljivai-yrb.hr/izgradnja-bazena-za-iznajmljivace/ , preuzeto 27.11.2018.

119 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page